NALOŽBA V VAŠO PRIHODNOST
eu-skladi.si

Logotip

DIGITALNA TRANSFORMACIJA PODJETJA ME-JAN d.o.o.
2020-2021

Našim strankam in naročnikom nudimo strokovno svetovanje pri izbiri dvižne opreme, projektiranje, izdelavo in montažo ter redno in intervencijsko vzdrževanje industrijskih dvigal ter dvižne opreme. Sledimo najnovejšim trendom in dosežkom v industriji industrijskih dvigal. Z lastnim znanjem in pridobljenimi izkušnjami, pa naši proizvodi in storitve zagotavljajo kvaliteto in zanesljivost.

Zavedamo se, da v današnjem času za konkurenčnost in dober poslovni rezultat podjetja niso pomembni samo inovativni izdelki in konkurenčne cene, temveč je za doseganje uspešnosti potrebno optimizirati lastne procese, od katerih so definitivno zelo pomembni tudi tisti, ki neposredno vplivajo na izkušnjo stranke.

V podjetju ME-JAN d.o.o. smo pripravili strategijo poslovanja za naslednje 3 letno obdobje, s katero želimo odgovoriti na družbene spremembe, pričakovanja naših strank po modernizaciji in trende v okolju.

V okviru javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D-C19) je naše podjetje pridobilo sofinanciranje za zagotovitev digitalne transformacije ključnih procesov v podjetju. Cilj je izvedba digitalne transformacije, izboljšanje kompetenc zaposlenih in povečanje dodane vrednosti na zaposlenega.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Logotip